Na Kontaktoni

Për çdo problematikë apo pyetje që mund të keni, Balkan Shipping është në dispozicion 24 orë.

Contact Info

Zyrat tona

TIRANA, TIRANE – KASHAR , KM.1, “PAJTONI CENTER “, Kati III

}

Oraret e zyrave

H-P: 8am – 4:30pm
S: 8am – 2:30pm

v

Na kontaktoni

Telefoni
+355 (0)682004177

Telefononi: +355 42230821

Bëjmë idetë tuaja realitet

Na kontaktoni

MUND TË DËRGOJ MATERIALE TË RREZIKSHME ME BALKAN TRANS?

Ekipet e Balkan Trans në të gjithë Ballkanin kanë shumë përvojë në transportimin e shumë llojeve të ngarkesave të rrezikshme ose të ndjeshme, dhe ne sigurojmë respektimin e plotë me standardet ndërkombëtare të sigurisë. Thënë kjo, ka disa dërgesa që nuk mund t’i bartim në baza ligjore, mjedisore ose etike. Na kontaktoni për detaje të mëtejshme mbi kategoritë problematike.

MUND TË DËRGOJ MATERIALE TË RRALA/ME VLERË ME BALKAN TRANS?

Balkan Trans ofron zgjidhje specialistike transporti të personalizuara për të gjitha llojet e ngarkesave të rralla dhe të çmuara, duke siguruar që të përfitoni nga paqja e plotë e mendjes. Ju lutemi kontaktoni agjentin tuaj lokal Balkan Shipping për më shumë informacion.

ÇFARË DUHET TË BËJ NËSE NGARKESA IME HUMBET OSE DËMTOHET?

Në rast të rrallë që ngarkesa juaj dëmtohet ose humbet në tranzit, ju lutemi njoftoni menjëherë agjentin tuaj lokal të Balkan Trans. Balkan Trans mund t’ju kërkojë të siguroni dokumente në mbështetje të kërkesës tuaj dhe mund të vendosni që ngarkesa juaj të inspektohet nga një anketues i pavarur për të përcaktuar shkallën e dëmit, me njoftimin paraprak me shkrim. Ju lutemi kini kujdes që çdo vonesë në njoftimin e Bakan Trans në lidhje me çështje të tilla mund të ndikojë negativisht në të drejtat tuaja në këto raste.

 

KË DUHET TË KONTAKTOJ NËSE NUK GJEJ ATË PËR TË CILËN KËRKOJ?

Nëse nuk mund të gjeni informacionin e nevojshëm, mos hezitoni të na kontaktoni me pyetjet tuaja. Ne do të jemi të lumtur t’ju ndihmojmë dhe do të zgjidhim çdo çështje. Hapni menunë “Na Kontaktoni” dhe na kontaktoni në kanalin tuaj të preferuar.

KU MUND TË GJEJ IMPAKTIN EKOLOGJIK TË NGARKESËS SIME?

Balkan Trans është i përkushtuar në mbrojtjen e deteve të pastra dhe miratimin e politikave eko-miqësore për të minimizuar ndikimin mjedisor të çdo udhëtimi. Llogaritësi ynë për Emisionet ECO Data është një mënyrë e shpejtë dhe e thjeshtë për ju që të gjeni emetimet e vlerësuara të karbonit për dërgesën tuaj specifike. Të gjitha të dhënat janë dhënë në përputhje me metodologjitë e njohura të Grupit të Punës për Transport të Pastër.