TRANSPORTI AJËROR

TRANSPORTI AJËROR

Marrëveshjet tona me linjat ajrore ndërkombëtare dhe terminalet e ngarkesave në aeroport na ndihmojnë të ofrojmë shërbime udhëheqëse nga industria me çmime konkuruese për çdo fazë të procesit të transportit.

Balkan Trans Albania ndihmon klientët e saj të gëzojnë të gjitha avantazhet e transportit ajror.

Balkan Trans Albania organizon transportin e çdo malli në përputhje të rreptë me afatet kohore të destinuara dhe destinacionin e dërgesës. Falë bashkëpunimit të ngushtë me linjat ajrore ndërkombëtare, ne ofrojmë një politikë fleksibël të çmimeve dhe ruajnë një nivel të lartë të cilësisë së shërbimit.