News

Transport Ajror

Transport Ajror

Marrëveshjet me linjat ajrore ndërkombëtare dhe terminalet e ngarkesave në aeroport, na ndihmojnë të ofrojmë shërbime cilësore për çdo faze me çmime konkuruese . Balkan Trans Albania ndihmon klientët e saj të gëzojnë të gjitha avantazhet e transportit ajror. Balkan...

Transport Tokësor

Transport Tokësor

Add a translation in Shqip Dorëzimi i besueshëm dhe në kohë i mallrave është një çelës për biznesin tonë dhe një nga shërbimet tona kryesore. Për të përmbushur nevojat tuaja specifike të transportit, Ballkani Trans Albania ofron një sërë shërbimesh transporti brenda...

Transporti UJOR

Transporti UJOR

Në ditët e sotme transporti detar i mallrave është një hallkë kryesore e zhvillimit të tregtisë ndërkombëtare per shkak te kostos së ulët që siguron. Transporti detarë lejon kosto më të ulëta, në rast të transportit të mallrave në distanca të gjata. Ne inkurajojmë...

Logjistika Globale

Logjistika Globale

Lëvizja e produkteve dhe shërbimeve në mënyrë efikase nga një vend në tjetrin kërkon menaxhimin e logjistikës. E njëjta strategji e menaxhimit të zinxhirit të furnizimit përdoret në logjistikën globale - vetëm numri i ndryshorëve është i amplifikuar. Një nga...

Porti i Pierut

Porti i Pierut

Porti i Pireut (Greqisht: Λιμάνι του Πειραιά) është porti detar kryesor i Athinës, Greqi, i vendosur mbi Gjirin Saronic në brigjet perëndimore të Detit Egje, porti më i madh në Greqi dhe një nga më të mëdhenjtë në Evropë. Ky port  shërbeu si porti i Athinës që nga...

Porti i Durrësit

Porti i Durrësit

Pozicioni shumë i favorshëm gjeografik e bën portin e Durrësit portin më të madh në Shqipëri dhe ndër më të mëdhenjtë në detin Adriatik dhe Jon, dhe një nyje shumë të rëndësishme për tregun ndërkombetar.Porti i Durrësit është i pozicionuar në pjesën jug-perëndimore të...

TRANPORT MALLRASH – Balkan Trans

TRANPORT MALLRASH – Balkan Trans

Sipas statistikave  nga INSTAT  ,në janar të vitit 2019 vëllimi i mallrave ,të  transportit me ajër është 198 ton ,duke u rritur me 8,8 %,krahasuar me të njjtën periudhë të vitit të kaluar. Në muajin janar te vitit 2018 ,transporti ajror i pasagjerëve zë 76,1% të...

Transport ajror apo detar

Transport ajror apo detar

Transporti ajror vs transporti detar - kostot mund të jenë një faktor vendimtar. Padyshim që, sasia e mjeteve financiare të domosdoshme për të ofruar shërbime të fluturimit ajror, është dukshëm më e lartë se ajo e transportit detar. Për më tepër, paraqitja e...

Terminologjia e Transportit

Terminologjia e Transportit

ADR Accord European Nation du transport international des marchandise Dangereux par Route AN (U. S.) Arrival Notice: U.S. equivalent of an ANF ANF (Europe) Arrival Notification Form Advice to Consignee of goods coming forward ATA Carnet (Europe) Admission Temporaire...